Stichting vrienden van Het Maanderzand

De Stichting Vrienden van Het Maanderzand ondersteunt in financiële zin het welzijn van de bewoners en cliënten van Het Maanderzand. Zo heeft de stichting het mede mogelijk gemaakt dat er fleurige planten en bloemen konden worden geplaatst op het grote dakterras voor de bewoners op de tweede etage. En dat het nieuwe stiltecentrum op een stijlvolle wijze kan worden ingericht.

 

Welzijn centraal

Zoals bekend wordt bezuinigd op zorgbudgetten, terwijl tegelijkertijd de vraag naar zorg toeneemt. Ondanks de beperkte middelen doet Het Maanderzand er alles aan om een goed evenwicht te bewaren tussen de individuele zorg en de welzijnsactiviteiten.

De Stichting Vrienden van Het Maanderzand helpt dit streven te realiseren. Onder andere dankzij haar financiële bijdragen worden er talrijke activiteiten georganiseerd, zowel voor individuen als voor groepen met een gemeenschappelijke belangstelling.

Ook vriend worden van Het Maanderzand?

Bent u familie of mantelzorger van een van de bewoners van Het Maanderzand? Of voelt u zich op andere wijze betrokken? Dan nodigen wij u van harte uit om Vriend van Het Maanderzand te worden en een financiële bijdrage te leveren. De middelen worden in nauw overleg met de Cliëntenraad en het management besteed.

Financiële bijdrage

Hoe kunt u Het Maanderzand in financiële zin ondersteunen via de Stichting Vrienden van Het Maanderzand? Dat is mogelijk door:

  • Een eenmalige gift
  • Donateur te worden voor een bedrag per jaar, kwartaal of maand
  • Een schenking of legaat.

We zijn blij met iedere bijdrage. Mede namens de bewoners en cliënten: bij voorbaat dank!

Betaling

Voor de betaling kunt u het volgende regelen:

  • U machtigt de Stichting Vrienden van Het Maanderzand het bedrag af te schrijven van uw bankrekeningnummer;
  • U regelt zelf de betaling door het bedrag te storten op rekeningnummer NL 80 INGB 06 59675986 t.n.v. de Stichting Vrienden van Het Maanderzand.

Meer weten?

Voor meer informatie over de Stichting De Vrienden van Het Maanderzand: info@maanderzand.nl. Of bel 0318-685300. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Weet dat uw steun meer dan welkom is, en zeer gewaardeerd wordt!

Reglement Stichting Vrienden van Het Maanderzand 2.0
Beleidsplan 2023-2024 Vrienden Maanderzand
Jaarrekening St Vrienden van het Maanderzand

Bestuur

De heer Oene Sierksma, voorzitter
Mevrouw Ans Verhage, secretaris
Mevrouw Monique Bakker, penningmeester

Beloningsbeleid

Alle bestuursleden werken voor de stichting als vrijwilliger. Niemand ontvangt een vergoeding voor tijd en/of energie die aan de stichting wordt besteed. Uitsluitend die kosten die door een bestuurslid gemaakt worden direct ten behoeve van de stichting, komen voor vergoeding in aanmerking.

Wat bewoners, familie en bekenden zeggen over ons

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik haal veel waarde uit de levenservaring van de mensen hier. We gaan met bewoners in gesprek. Zij vertellen, wij luisteren. Dat zijn vaak hele mooie gesprekken.”

J.E.

“Ik ben hartstikke tevreden. Mijn oude leven krijg ik toch niet terug. Maar ik heb een mooie kamer en ik zit hier lekker. We maken het met zijn allen gezellig en je kunt hier veel doen”

Mw. P

“Ik voel me hier heel erg thuis. De sfeer, het feit dat iedereen je kent. Ze hebben oog voor je, en een luisterend oor.”

Mw. vd B

“Het mag wel een gezegd: jullie zorgen fantastisch goed voor mijn vader. En dat ondanks alle bezuinigingen en krimp”

“Wat hebben jullie geweldig liefdevol en respectvol voor mijn vader gezorgd”

WS

“De zorg voor mijn man in Cavaljé is prima geregeld. Mensen zijn daar heel tevreden. Dat kun je merken.”

Mw. vd B

Kom jij ons versterken?

Werken bij Het Maanderzand betekent werken in een huiselijke en vertrouwde omgeving, waarin we denken in mogelijkheden. Bij Het Maanderzand is plaats voor persoonlijke groei. Je bent welkom met of zonder zorgdiploma. Wil jij kennismaken met Het Maanderzand en de mogelijkheden bespreken? We horen graag van je . Wij zorgen voor de koffie!