Hoe komt u in aanmerking?

Wilt u deelnemen aan de gezellige en bruisende dagbesteding van Het Maanderzand? Dan bent u op deze pagina op het juiste adres om meer te weten te komen over hoe u in aanmerking komt voor onze dagbesteding.

Voor onze dagbesteding heeft u een beschikking of indicatie nodig, vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) van de gemeente Ede of de Wet Langdurige Zorg (WLZ).

Meer informatie over WMO

Wij hebben een overeenkomst met de gemeente Ede, waardoor wij onder andere dagbesteding voor de Wmo mogen aanbieden. U kunt via de gemeente Ede een beschikking krijgen voor onder andere dagbesteding.

Meer informatie over WLZ

Het CIZ beoordeelt of u zorg, waaronder ook dagbesteding, kunt krijgen vanuit de WLZ. U krijgt dan een WLZ-indicatie. Maak een afspraak met ons om te bekijken wat er mogelijk is.

Heeft u een casemanager? Dan kunt u uw casemanager inschakelen om de dagbesteding te regelen. Uw casemanager helpt u graag bij het proces.

U bent altijd van harte welkom om een kopje koffie of thee te drinken en de sfeer te proeven bij onze dagbesteding. Dan kunt u zelf ervaren hoe gezellig het is! Klik hier om contact op te nemen met onze klantadviseurs.