Huishouding bij u thuis

Het is fijn om zelfstandig thuis te kunnen wonen. Toch kunnen er verschillende omstandigheden of ontwikkelingen zijn waardoor u niet of even niet meer in staat bent om zelf uw huishouden te voeren. Het Maanderzand helpt u dan graag!

 

We bieden we professionele thuisondersteuning die u in staat stelt om te blijven genieten van uw zelfstandigheid. Samen realiseren we een schoon en leefbaar huis. Wij maken graag vooraf afspraken met u over bijvoorbeeld het tijdstip van de hulp, de mogelijkheden van een vaste medewerker en het betreden van uw woning. Misschien zijn er specifieke dingen waarvan het goed is dat we er op letten? We vinden het fijn om alles met u door te spreken.

Het aantal uren hulp dat u van ons ontvangt, is afhankelijk van de indicatiestelling van de gemeente. Voor meer informatie kunt u de website over indicaties voor huishoudelijke hulp in de gemeente Ede bekijken.

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk advies? Onze planners van de thuisondersteuning staan voor u klaar. U kunt ze telefonisch bereiken via 0318-685311 of 0318-685303.

Wat bewoners, familie en bekenden zeggen over ons

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik haal veel waarde uit de levenservaring van de mensen hier. We gaan met bewoners in gesprek. Zij vertellen, wij luisteren. Dat zijn vaak hele mooie gesprekken.”

J.E.

“Ik ben hartstikke tevreden. Mijn oude leven krijg ik toch niet terug. Maar ik heb een mooie kamer en ik zit hier lekker. We maken het met zijn allen gezellig en je kunt hier veel doen”

Mw. P

“Ik voel me hier heel erg thuis. De sfeer, het feit dat iedereen je kent. Ze hebben oog voor je, en een luisterend oor.”

Mw. vd B

“Het mag wel een gezegd: jullie zorgen fantastisch goed voor mijn vader. En dat ondanks alle bezuinigingen en krimp”

“Wat hebben jullie geweldig liefdevol en respectvol voor mijn vader gezorgd”

WS

“De zorg voor mijn man in Cavaljé is prima geregeld. Mensen zijn daar heel tevreden. Dat kun je merken.”

Mw. vd B

Werken bij Het Maanderzand betekent werken in een huiselijke en vertrouwde omgeving, waarin we denken in mogelijkheden. Bij Het Maanderzand is plaats voor persoonlijke groei. Je bent welkom met of zonder zorgdiploma. Wil jij kennismaken met Het Maanderzand en de mogelijkheden bespreken? We horen graag van je . Wij zorgen voor de koffie!