Dagbesteding die klopt!

Steeds meer mensen blijven langer thuis wonen. Dat vinden wij een mooi streven. Het Maanderzand ondersteunt dit streven dan ook graag. Hoe pakken we dit aan? Met dagbesteding die klopt! We leggen de nadruk op sociale contacten, gezelligheid en bieden een breed scala aan activiteiten die de wensen van onze deelnemers centraal stellen.

 

Soms is het goed om even de drukte van thuis achter te laten en deel te nemen aan diverse laagdrempelige activiteiten binnen Het Maanderzand. Denk hierbij aan:

  • Bewegen: verschillende activiteiten om fit te blijven.
  • Geheugenfitness: spellen en praktische oefeningen om het geheugen te trainen.
  • Creativiteit: denk aan zingen, naar muziek luisteren, schilderen en bakken.
  • Sociale interactie: gezellig samenzijn en praten over interessante onderwerpen om sociale interactie te stimuleren.

Onze dagbesteding brasserie Margriet kenmerkt zich door een gezellige sfeer en een lichte structuur, en vindt plaats in het hart van Het Maanderzand.

Als u behoefte heeft aan meer kleinschaligheid, structuur en een besloten omgeving, dan kunt u ook bij ons terecht. Onze dagbesteding de Linde is gedurende vijf dagen per week geopend op doordeweekse dagen. De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers en er zijn altijd twee begeleiders aanwezig. Tijdens de middag genieten we gezamenlijk van een smakelijke warme maaltijd.

Kom de sfeer proeven!

Neem contact op met onze klantadviseurs om onze dagbesteding een keer zelf te ervaren of om een kopje koffie/thee te drinken samen.

Wat bewoners, familie en bekenden zeggen over ons

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik haal veel waarde uit de levenservaring van de mensen hier. We gaan met bewoners in gesprek. Zij vertellen, wij luisteren. Dat zijn vaak hele mooie gesprekken.”

J.E.

“Ik ben hartstikke tevreden. Mijn oude leven krijg ik toch niet terug. Maar ik heb een mooie kamer en ik zit hier lekker. We maken het met zijn allen gezellig en je kunt hier veel doen”

Mw. P

“Ik voel me hier heel erg thuis. De sfeer, het feit dat iedereen je kent. Ze hebben oog voor je, en een luisterend oor.”

Mw. vd B

“Het mag wel een gezegd: jullie zorgen fantastisch goed voor mijn vader. En dat ondanks alle bezuinigingen en krimp”

“Wat hebben jullie geweldig liefdevol en respectvol voor mijn vader gezorgd”

WS

“De zorg voor mijn man in Cavaljé is prima geregeld. Mensen zijn daar heel tevreden. Dat kun je merken.”

Mw. vd B

Kom jij ons versterken?

Werken bij Het Maanderzand betekent werken in een huiselijke en vertrouwde omgeving, waarin we denken in mogelijkheden. Bij Het Maanderzand is plaats voor persoonlijke groei. Je bent welkom met of zonder zorgdiploma. Wil jij kennismaken met Het Maanderzand en de mogelijkheden bespreken? We horen graag van je . Wij zorgen voor de koffie!