Het Maanderzand

Welkom bij Het Maanderzand (1961). Het Maanderzand wil er door alle jaren heen graag voor u zijn. Ten gevolge van een (chronische) ziekte en/of ouderdom hebben we soms hulp nodig. We doen er alles aan om u te geven wat u nodig heeft om zo lang en fijn mogelijk zelfstandig te kunnen blijven en als dat niet meer gaat, dan is het mogelijk om bij ons te komen wonen in een gemoedelijke, huiselijke en beschermde omgeving.

Kracht en identiteit
Onze betrokkenheid bij elkaar groot. Aandacht, ondernemen, respect, kwaliteit en samen zijn onze kernwaarden.

Medewerkers, cliënten, deelnemers, bewoners, vrijwilligers, iedereen is even belangrijk. We zijn niet gelijk denkend, maar wel gelijkgezind. Op een prettige en warme manier, met alle ruimte, tijd en plaats voor een ieder. Dat is de kracht van Het Maanderzand. Onze christelijke identiteit is de leidraad voor ontmoeting, nabijheid, zingeving, geborgenheid én saamhorigheid. Bepalend is dat we wat kunnen betekenen voor een ander.

Altijd wat te doen
Welzijn en welbevinden staat, naast de beste zorg, bovenaan. Dat kan bij u thuis, dat kan overdag bij de dagbesteding, dat kan als u tijdelijk bij ons verblijft, naast ons woont in de aanleunwoningen en in huis komt wonen. Elke dag van de week is er iets te doen.  Naast samen eten & drinken is er iedere zondagmorgen een viering. Op de donderdagmorgen zingen we samen psalmen en gezangen. Elke maand komt er een nieuwsbrief uit met alle activiteiten.

De huiskamer van het Beatrixpark
Het Maanderzand is de ‘huiskamer’ van het Beatrixpark. Niet alleen aan de Louise Henriettelaan, maar ook aan de Prinsessenlaan in de Taborkerk. Laagdrempelig en hartelijk. Een warme, vertrouwde plek waar het niet alleen prettig wonen is, maar waar ook mensen uit de wijk even binnenwippen voor een kop koffie, de krant, een activiteit of een praatje in de brasserie of Ons Huis.

Contact
Heeft u behoefte aan meer informatie, neem dan contact met ons op.

 

Ervaringen bij Het Maanderzand

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik haal veel waarde uit de levenservaring van de mensen hier. We gaan met bewoners in gesprek. Zij vertellen, wij luisteren. Dat zijn vaak hele mooie gesprekken.”

J.E.

“Ik ben hartstikke tevreden. Mijn oude leven krijg ik toch niet terug. Maar ik heb een mooie kamer en ik zit hier lekker. We maken het met zijn allen gezellig en je kunt hier veel doen”

Mw. P

“Ik voel me hier heel erg thuis. De sfeer, het feit dat iedereen je kent. Ze hebben oog voor je, en een luisterend oor.”

Mw. vd B

“Het mag wel een gezegd: jullie zorgen fantastisch goed voor mijn vader. En dat ondanks alle bezuinigingen en krimp”

“Wat hebben jullie geweldig liefdevol en respectvol voor mijn vader gezorgd”

WS

“De zorg voor mijn man in Cavaljé is prima geregeld. Mensen zijn daar heel tevreden. Dat kun je merken.”

Mw. vd B