Onze facilitaire diensten ontzorgen u!

Wij geloven dat uw welzijn en comfort centraal moet staan in uw dagelijks leven. Onze zorgmedewerkers staan natuurlijk altijd voor u klaar. Daarnaast hebben we verschillende ondersteunende diensten. Zij zijn er ook om u te ontzorgen! Lees meer over onze huishoudelijke hulp, onze wasserette, ons winkeltje en onze keuken. 

Eten & Drinken

Wij verzorgen dagelijks een warme maaltijd voor u in onze Brasserie Margriet. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Samen nuttigen we een middag- en avondmaaltijd in onze sfeervolle Brasserie Margriet. Natuurlijk serveren wij hier ook een lekker kopje koffie of thee. 

Wasserette

Wij behandelen het wasgoed van onze bewoners met de grootst mogelijke zorg. Indien u wilt, kunnen wij ook uw persoonlijke kleding wassen in onze wasserette. Wij zullen dan uw kleding van persoonlijke merkjes voorzien. U krijgt uw kleding gewassen en perfect gestreken weer terug. 

Huishoudelijke hulp

Ook onze medewerkers huishoudelijke hulp staan voor u klaar om uw appartement fris en schoon te houden. Minstens eenmaal per week wordt uw appartement grondig schoongemaakt. 

Winkeltje

In onze Brasserie bevindt zich een klein winkeltje. Hier kan men verschillende producten kopen, zoals koffie, thee, koekjes, zoetwaren en frisdrank. Daarnaast worden er kaarten, postzegels en benodigdheden voor persoonlijke verzorging verkocht.
We kunnen u nog veel meer vertellen. Bijvoorbeeld over alle gezellige activiteiten in onze Brasserie Margriet of over de pedicure in huis. Maar misschien komt u liever zelf kijken? Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij alle tijd hebben om u alles te laten zien.

Kapper 

We hebben een eigen kapper in huis, op afspraak bent u daar van harte welkom. Ook als u niet binnen Het Maanderzand woont, de kapper is er voor iedereen. Voor het maken van een afspraak neem dan contact op via deze link.