Wonen in de aanleunwoningen bij Het Maanderzand

Het Maanderzand ligt op een aantrekkelijke en zonnige plek in het groene Beatrixpark, een prachtige woonwijk in Ede. Rondom Het Maanderzand staan vijf appartementengebouwen waar u zelfstandig, veilig en vertrouwd kan wonen:

  • Oraniënburg
  • Kreelsezand
  • Reemsterzand
  • Het Nieuwe Cavaljé
  • St. Barbara

In het complex van de Oraniënburg gaat het om koopappartementen. Bij het Kreelsezand en St. Barbara gaat het om huurwoningen die ook passen binnen de sociale huur. Bij het Reemsterzand, en Het Nieuwe Cavaljé ligt de huurprijs boven de sociale huurgrens.

 

 

 

Alle complexen liggen rondom en vlakbij Het Maanderzand

Het Maanderzand beschikt over een fijne Brasserie waar u, wonend in de aanleunwoning, een lekkere kop koffie of thee kan komen drinken. Ook bent u van harte welkom om mee te doen aan onze activiteiten. Wij bieden wekelijks een gevarieerd programma. Ook is er iedere zondagmorgen een viering waar iedereen van harte welkom is. Er is een winkel en we hebben een kapster in huis waar u op afspraak terecht kan.

In 2024 openen we een nieuwe locatie naast de Taborkerk. Woont u rondom de kerk en Ons Huis, ook dan kunnen we zorg, huishouding en welzijn aanbieden rondom deze locatie.

Warme maaltijd
Ook voor de warme maaltijd bent u van harte welkom bij ons in Brasserie Margriet. De kosten worden maandelijks bij u in rekening gebracht indien u geen indicatie heeft.

Dagbesteding
Het Maanderzand biedt verschillende dagbestedingen aan, zie hiervoor onze informatie op de website over Dagbesteding. We kijken graag samen met u welke dagbesteding het beste bij uw wensen en behoeften aansluit.

Welzijn
In de aanleunwoningen rondom Het Maanderzand bieden we individuele begeleiding. Afhankelijk van uw indicatie en uw wensen kan dat bijvoorbeeld door onze individueel begeleider of door onze assistenten welzijn. Op de pagina welzijn kunt u meer vinden onze aandacht voor welzijn bij u thuis.

Huishoudelijke hulp

Naast zorg, ondersteuning en activiteiten kan Het Maanderzand u ook huishoudelijke hulp aanbieden. Hiervoor heeft u een indicatie nodig. We komen dan graag, in samenspraak samen met u, uw appartement schoonmaken en schoonhouden.