Bij ons wonen

Het Maanderzand ligt op een aantrekkelijke en zonnige plek in het groene Beatrixpark, een gewilde woonwijk in Ede. De locatie is gunstig: nabij treinstation Ede-Wageningen. Vanaf de A12 en de A30 is bezoek van elders zó bij u. Het huis is klein en overzichtelijk. Er wonen maximaal 96 bewoners. Dat is prettig, want je kent elkaar. Dat maakt het gemakkelijk om er ook voor elkaar te zijn. De warme inrichting draagt bij aan een gemoedelijke, gezellige sfeer.

 

Onze appartementen

Het Maanderzand is drie verdiepingen hoog, met lichte 1- (en enkele 2-) persoons appartementen. Ook de bewoners van de Cavaljé (kleinschalig wonen voor mensen met een vorm van dementie) hebben elk hun eigen appartement. Iedereen beschikt over een eigen keukentje, toilet en douche. Aansluitingen voor telefoon en televisie zijn aanwezig, evenals wifi en personenalarmering.

Aanleunappartementen en levensloopbestendige woningen

We hebben een directe verbinding met de buren aan de Louise Henriettelaan: Kreelsezand en Reemsterzand. Deze vier verdiepingen tellende flats fungeren als aanleunwoningen: de bewoners kunnen gebruik maken van de diensten van Het Maanderzand. Dit is o.a. mogelijk op basis van VPT (Volledig Pakket Thuis).

We kunnen u nog meer vertellen…

We kunnen u veel vertellen. Bijvoorbeeld over onze liefdevolle zorg en over onze speciale aandacht voor het welzijn van bewoners. Maar ook over het winkeltje, onze eigen kapsalon en de pedicure in huis. Ook hebben we een comfortabele logeerkamer. Deze is te gebruiken voor als u tijdelijke opvang nodig heeft. Activiteiten en services die in Het Maanderzand worden geboden, zijn ook beschikbaar voor de gasten. Denk aan een gezellig kopje koffie of een lekkere lunch in de Brasserie.

Maar misschien kunt u beter zelf komen kijken. Als u ons eerst even belt, hebben we alle tijd voor u en natuurlijk een kopje koffie/thee.

Wat bewoners, familie en bekenden zeggen over ons

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik haal veel waarde uit de levenservaring van de mensen hier. We gaan met bewoners in gesprek. Zij vertellen, wij luisteren. Dat zijn vaak hele mooie gesprekken.”

J.E.

“Ik ben hartstikke tevreden. Mijn oude leven krijg ik toch niet terug. Maar ik heb een mooie kamer en ik zit hier lekker. We maken het met zijn allen gezellig en je kunt hier veel doen”

Mw. P

“Ik voel me hier heel erg thuis. De sfeer, het feit dat iedereen je kent. Ze hebben oog voor je, en een luisterend oor.”

Mw. vd B

“Het mag wel een gezegd: jullie zorgen fantastisch goed voor mijn vader. En dat ondanks alle bezuinigingen en krimp”

“Wat hebben jullie geweldig liefdevol en respectvol voor mijn vader gezorgd”

WS

“De zorg voor mijn man in Cavaljé is prima geregeld. Mensen zijn daar heel tevreden. Dat kun je merken.”

Mw. vd B

Werken & Leren bij Het Maanderzand

Werken bij Het Maanderzand betekent werken in een huiselijke en vertrouwde omgeving, waarin we denken in mogelijkheden. Bij Het Maanderzand is plaats voor persoonlijke groei. Je bent welkom met of zonder zorgdiploma. Wil jij kennismaken met Het Maanderzand en de mogelijkheden bespreken? We horen graag van je. Wij zorgen voor de koffie!