Terug naar overzicht

Gezamenlijke maaltijd en goed gesprek voor mantelzorgers

Op dinsdag 26 maart kunnen mantelzorgers uit de wijk Ede-Centrum aanschuiven voor een gezamenlijke maaltijd en een goed gesprek tijdens de Mantelzorgsalon.

De Mantelzorgsalon biedt een plek om andere mantelzorgers te ontmoeten, kennis op te doen en ervaringen te delen. Het initiatief voor de oprichting van deze Mantelzorgsalon is ontstaan vanuit de samenwerking van Malkander met Het Maanderzand en St. Barbara van Vilente, met als doel meer aandacht en zorg voor de vele mantelzorgers in de wijk. De mantelzorgsalon wordt afwisselend gehouden bij Het Maanderzand of St. Barbara.

Aanmelden maaltijd

De maaltijdbijeenkomst is van 17.00 tot 19.00 uur bij het Grand Café van St. Barbara, Minister Aalbersepark 1 in Ede. Zorgt u ook als mantelzorger en wilt u dinsdag 26 maart aanschuiven? Meld u aan via Malkander, bel met 0318 – 20 80 80 of stuur een e-mail naar info@malkander-ede.nl

Meer informatie?

Wilt u op de hoogte gehouden worden over welke activiteiten en ondersteuning er is voor mantelzorgers? Kijk op de website www.malkander-ede.nl onder kopje ‘Mantelzorg’. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.