Verhuur ruimtes

Het Maanderzand beschikt over een aantal ruimtes welke beschikbaar zijn voor verhuur. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor vergaderingen, bijeenkomsten, repetities en optredens. Hierbij bieden wij verschillende mogelijkheden aan voor bijvoorbeeld catering en technische/ICT ondersteuning. We bespreken graag samen uw wensen.

Welke ruimtes kunt u huren?

Het Maanderzand biedt verschillende ruimtes aan die u kunt huren. De ruimtes bevinden zich in de Taborkerk (Prinsesselaan 8 te Ede) en het aangrenzende gebouw Ons Huis (Hovystraat 2 te Ede).

  • Taborkerk (kerkzaal – geschikt voor evenementen en bijeenkomsten voor maximaal 366 personen).
  • Linde (geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten voor maximaal 30 personen).
  • Beatrixzaal (geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten voor maximaal 30 personen).
  • Irene (geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten voor maximaal 20 personen en geschikt als kantoorruimte voor maximaal 8 personen).
  • Juliana (geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten voor maximaal 10 personen).

Wij bieden in alle ruimtes verschillende mogelijkheden voor catering aan. Wenst u misschien een luxe lunch, iets lekkers voor bij de koffie of een geheel verzorgde borrel? We nemen het graag met u door. De ruimtes zijn te huren per dagdeel (9.00-13.00 / 13.00-17.00 / 18.00-21.00).

Interesse?

U bent van harte welkom om de ruimtes eens te bekijken, wij leiden u graag rond en vertellen u over de mogelijkheden. Neem contact op met evenementen@maanderzand.nl of bel naar onze receptie.