Blog Wim

‘De juiste toon op elk moment, we zijn samen een heerlijk team. Plezier, schik en een geintje. Een lach en een traan.’

Wim

Mijn werk

Bij Het Maanderzand ben ik teamleider zorg. Ik kan hier echt mezelf zijn en de beste zorg geven. Op mijn zestigste ben ik hier begonnen. Het werk in de zorg zit in mijn DNA.

Elke etage van Het Maanderzand en straks ook Het Nieuwe Cavaljé, heeft een eigen teamleider. Je draagt eigen verantwoordelijkheid, je mag doen waar je goed in bent en ik ben er voor je als je me nodig hebt.

Mijn passie

Ik zorg graag mee op de afdeling. Daar heb ik contact met bewoners, familie en naasten. ‘Leuk dat je vandaag weer meehelpt’, hoor ik dan. Zo is het precies: leuk én mooi én zinvol én huiselijk én goed én vertrouwd.

De mensen

De huiselijke sfeer en de kleine organisatie spreken mij aan. De lijntjes zijn kort, iedereen is snel bereikbaar. Van bestuurder tot directe collega’s. We kennen elkaars naam en weten wat de ander bezighoudt. Doe je het goed, dan hoor je dat meteen. We zijn samen een heerlijk team dat kwaliteit verlangt van elkaar.

En jij?

Word jij onze nieuwe collega? Jong of wat ouder, leeftijd speelt geen rol. Zolang je de juiste toon maar weet in te zetten.