Terug naar overzicht

Blog Geertine

”Ik bezorg mensen graag die dagelijkse regen zonnestralen”

We lachen en we zorgen hier samen. Met veel plezier. Dag in en dag uit. Soms lange diensten, soms kort. Er is balans. Juist door de eenheid in mijn team ervaren bewoners geborgenheid en veiligheid. En zij niet alleen. Ik zelf ook. Hoe fijn is dat?!

Mijn werk

Ik ben verzorgende IG/EVV’er. Al bijna 20 jaar bij Het Maanderzand en ik hoop hier nog lang te werken. Ons verzuim is laag. We werken met vaste teams, en je weet lang van tevoren je planning. Er zit muziek in zogezegd, er is zowel hectiek als rust. En doordat alles op maat is en in een goed ritme kun je zelf goede balans maken tussen je eigen tijd en je werk.

Mijn passie

Je bouwt een band op met de mensen. Dag in en dag uit. Je geeft en ontvangt hier je dagelijkse dosis aandacht, huiselijkheid en plezier. Een glimlach van een bewoner geeft mij veel voldoening.

De mensen

Ik geef en krijg feedback. Ik kan altijd terecht bij mijn teamleider en bij goede adviseurs. Samen zingen wij hetzelfde lied. Hier bij Het Maanderzand ben ik helemaal op mijn plek. Elke dag zorgen is weer anders. Dat maakt mijn werk uitdagend.

En jij?

Ik bezorg mensen graag die dagelijkse regen zonnestralen. Jij ook?