Waarom vrijwilliger worden?

Overweeg je om vrijwilliger te worden bij Het Maanderzand? Daar zul je zeker geen spijt van krijgen! Wij vertellen er je graag meer over. Je inzet en bijdrage leveren voldoening op, en een kans om je talenten te benutten en te ontplooien. Vrijwilligerswerk kan een eerste stap zijn na langdurige werkeloosheid of ziektewet. Of juist na een werkzaam leven.

Wat u kunt verwachten

Een warm bad
Bij Het Maanderzand vormen we een hechte gemeenschap; een gezellige organisatie waar je je direct thuis voelt. Vrijwilligers worden snel opgenomen in onze huiselijke en vertrouwde sfeer.

Heel veel waardering
Als vrijwilliger bij ons ervaar je dagelijks de waardering van Het Maanderzand. Je maakt een positief verschil in het leven van onze bewoners en draagt bij aan hun welzijn. De dankbaarheid die je ervoor terug krijgt, is onbetaalbaar. Je zet je tijd zinvol in en bent van grote betekenis voor Het Maanderzand.

Een plek die bij je past
Wat past bij jou? Hoe komen jouw talenten het beste tot hun recht? Samen met jou kijken wij naar de rol die het beste bij jouw past. Bekijk deze voorbeelden eens voor inspiratie! Als je wilt groeien, bieden we opleidingsmogelijkheden en zij-instroomkansen. Dat is niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor jouw persoonlijke en professionele groei.

Meld je nu aan als vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vrijwilliger bij Stichting Het Maanderzand te worden? Neem direct contact via met onderstaande knop.

Onze ervaringen

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik haal veel waarde uit de levenservaring van de mensen hier. We gaan met bewoners in gesprek. Zij vertellen, wij luisteren. Dat zijn vaak hele mooie gesprekken.”

J.E.

“Ik ben hartstikke tevreden. Mijn oude leven krijg ik toch niet terug. Maar ik heb een mooie kamer en ik zit hier lekker. We maken het met zijn allen gezellig en je kunt hier veel doen”

Mw. P

“Ik voel me hier heel erg thuis. De sfeer, het feit dat iedereen je kent. Ze hebben oog voor je, en een luisterend oor.”

Mw. vd B

“Het mag wel een gezegd: jullie zorgen fantastisch goed voor mijn vader. En dat ondanks alle bezuinigingen en krimp”

“Wat hebben jullie geweldig liefdevol en respectvol voor mijn vader gezorgd”

WS

“De zorg voor mijn man in Cavaljé is prima geregeld. Mensen zijn daar heel tevreden. Dat kun je merken.”

Mw. vd B