Woon- en Zorgcentrum Het Maanderzand
  • A
  • A
  • Tekst vergroten

Menu

Bewoners

In Het Maanderzand, verzorgingshuis in Ede, wonen Edenaren én mensen van elders. Van alle gezindten en overtuigingen, en van diverse pluimage.

Meer over de Bewoners

Levensstijl

Samen met u zoeken we naar de mogelijkheden om uw eigen, vertrouwde levensstijl in uw nieuwe woonomgeving voort te kunnen zetten. Met onze hulp, natuurlijk.

Meer over de Levensstijl

Ondersteuning

Wat hebt u nodig of wilt u graag? Waar hoopt u op? Het Maanderzand, verzorgingshuis in Ede, biedt ondersteuning op maat. We spreken het met elkaar af.

Meer over de Ondersteuning

Wonen

Uw eigen lichte 1- (of 2-) persoonsappartement, op een fijne locatie. Gezelligheid zonder de deur uit te hoeven. En alle mogelijke voorzieningen onder handbereik.

Meer over Wonen

Verzorgingshuis Ede: Het Maanderzand

Zoekt u op internet op Verzorgingshuis Ede? Dan nodigen we u uit om eens te kijken bij Het Maanderzand, gelegen in het groene Beatrixpark, een gewilde woonwijk in Ede. In de huiselijke en veilige omgeving van dit kleinschalige woonzorgcentrum kunt u uw leven inrichten zoals u dat prettig vindt. U hebt de regie; wij ondersteunen u. Dat kunnen we ook voor u doen als u thuis woont of in een van de aanleunflats. Of als u alleen naar de dagopvang komt. Met warme en persoonlijke aandacht voor u, uw wensen en uw waarden. Want fijn wonen en welzijn staan bij dit verzorgingshuis in Ede voorop. We werken vanuit een christelijke identiteit, dus iedereen is hier van harte welkom!

Het Maanderzand ontving in 2016 het Gouden Keurmerk in de Zorg als erkenning van de uitzonderlijk hoge scores op alle aspecten van de zorg en dienstverlening.

Impressie van Het Maanderzand

Wat zeggen bewoners, familie en andere relaties?

Het laatste nieuws bij Het Maanderzand

Verpleegkundig-specialist i.o.

Het Maanderzand heeft een unieke plaats voor een Verpleegkundig specialist i.o. (gemiddeld 32-36 uur per week) Het Maanderzand is een warme en hartelijke organisatie in Ede die…

Lees meer

Eerstverantwoordelijke Begeleiding

Het Maanderzand heeft plaats voor de leukste Eerstverantwoordelijke begeleiding (EVB)   Het Maanderzand is een warme en hartelijke organisatie in Ede die zowel intramurale zorg als extramurale zorg aan…

Lees meer

Verzorgende

Het Maanderzand heeft plaats voor de leukste Verzorgende (Het gemiddeld aantal uren per week overleggen we graag met je) Het Maanderzand is een warme en hartelijke organisatie…

Lees meer

Vacature Assistent Welzijn

We hebben plaats voor een nieuwe collega voor gemiddeld 16 uur per week. Assistent Welzijn   Ons team Welzijn zorgt ervoor dat alle bewoners een zinvolle dag…

Lees meer