• A
  • A
  • Tekst vergroten

Bewoners

In Het Maanderzand wonen Edenaren én mensen van elders. Van alle gezindten en overtuigingen, en van diverse pluimage. U komt er hier gemakkelijk tussen.

Meer over de bewoners

Levensstijl

Samen met u zoeken we naar de mogelijkheden om uw eigen, vertrouwde levensstijl in uw nieuwe woonomgeving voort te kunnen zetten. Met onze hulp, natuurlijk.

Meer over de levensstijl

Ondersteuning

Het Maanderzand biedt ondersteuning op maat, op alle mogelijke gebieden. Wat hebt u nodig van ons, wat wilt u graag, waar hoopt u op? We spreken het samen af.

Meer over de ondersteuning

Wonen

Uw eigen lichte 1- (of 2-) persoonsappartement, op een fijne locatie. Gezelligheid zonder de deur uit te hoeven. En alle mogelijke voorzieningen onder handbereik.

Meer over wonen

Het Maanderzand: wonen en welzijn

Gaat het thuis niet meer? Dan is Het Maanderzand, centraal gelegen in het groene Beatrixpark in Ede, een goed alternatief. Hier kunt u uw leven zoveel mogelijk voortzetten zoals u dat gewend bent en prettig vindt. In een huiselijke, veilige en kleinschalige omgeving. U hebt de regie; wij ondersteunen u. Ook als u thuis of in een van de aanleunflats zorg ontvangt van ons. Of als u alleen overdag komt. Met warme en persoonlijke aandacht voor u, uw wensen en uw waarden. Want fijn wonen en welzijn staan bij Het Maanderzand voorop. We werken vanuit een christelijke identiteit, dus iedereen is hier van harte welkom!

Het Maanderzand ontving ook in 2017 het Gouden Keurmerk in de Zorg, als erkenning van de uitzonderlijk hoge scores op alle aspecten van de zorg en dienstverlening.

 

Privacy (AVG)

De Algemene verordening gegevensbescherming is vanaf 25 mei 2018 van toepassing. Het betreft een verscherping van de privacywet. Om de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen maken wij gebruik van een privacyreglement ( Privacyreglement Het Maanderzand ) De website van Het Maanderzand maakt gebruik van een SSL certificaat om online veiligheid te borgen.

Impressie van Het Maanderzand

Wat zeggen bewoners, familie en andere relaties?

Het laatste nieuws bij Maanderzand

Ondertekening intentieverklaring Pilot Ede-West

Het Maanderzand is sinds 1959 gevestigd in Ede-West, Beatrixpark. Het Maanderzand is een bekend gebouw in de wijk. Door de recent gestarte renovatie van het huis willen…

Lees meer

Nieuwe bestuurder Maanderzand

VOOR-partner Jolien Kohlmann stapt over naar bestuurdersfunctie   Jolien Kohlmann-Bins vertrekt als partner van VOOR om bestuurder te worden bij Woon- en Zorgcentrum Het Maanderzand. ‘Toen ik…

Lees meer

Het kwaliteitsplan

Hierbij presenteren wij u het kwaliteitsplan (zie de link onder “organisatie-kwaliteit). Het kwaliteitsplan is gebaseerd op het kwaliteitskader vanuit het Zorginstituut Nederland. De rode lijn door het…

Lees meer

Lerend Netwerk

Het Maanderzand is in september 2017 een kwaliteitssamenwerking aangegaan met de volgende organisaties: Bethanië (Ede), Moriahoeve (Woudenberg) en Vreedenhoff (Arnhem). Kwaliteit is in Het Maanderzand op het…

Lees meer